logo
Aprèn és un centre d'estudis que fa classes de reforç des d'infantil fins a la universitat. Classes d'idiomes per a nens/es, joves i adults.

Idiomes

Classes de reforç

Preparació Exàmens

Extraescolars

Empreses/Ajuntaments

Per contactar amb nosaltres
Si esteu interessats a contactar amb nosaltres, aquí trobareu com fer-ho, ens posarem en contacte el més aviat possible.

972-495-705

info@aprenestudis.cat

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

972-495-705

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

Top
Serveis Extraescolars

per a escoles

A Aprèn també treballem amb les escoles per tal d’oferir els nostres serveis d’activitats extraescolars. Les classes poden ser en horari de migdies o tardes, en funció de les preferències de cada escola.

Com treballem?

Més informació

Grups reduïts

Classes pràctiques, dinàmiques i comunicatives

Seguiment individualitzat de l’evolució de cada alumne

Accés personalitzat al nostre campus virtual

Professors titulats i amb experiència en l’àmbit de l’educació

Informes d'avaluació durant i al final de curs

Quines activitats o serveis oferim?

Juguem aprenent l’anglès

L’objectiu d’aquesta activitat és que, complementari al treball que realitzen a l’escola, els alumnes aprenguin l’anglès de manera totalment pràctica i comunicativa a través de jocs, contes, cançons i petits tallers i activitats en grup. En aquest cas els alumnes treballaran sense llibre de text i les classes són íntegrament en anglès.

Teatre en anglès

Es tracta d’una activitat on els alumnes aprendran i milloraran el seu nivell d’anglès a través del treball de diverses obres teatrals. Els alumnes, per tant, hauran de treballar amb el text i els personatges, fer les disfresses i muntar tots els decorats per a l’obra, i tot en anglès. Al llarg del curs es realitzaran tres obres de teatre, una per trimestre. Al final de cada trimestre es representarà l’obra davant dels pares, mares, familiars i companys.
En el cas dels alumnes de primer a tercer de primària es treballarà a partir de petites obres teatrals adaptades al seu nivell. Tanmateix, en el cas dels alumnes de quart a sisè de primària, es demanarà que siguin els mateixos alumnes els encarregats de crear els personatges, organitzar l’obra, escollir la música, escriure els diàlegs i idear tots els decorats i disfresses.

Activa’t amb l’anglès

Aquesta activitat està destinada a tots aquells alumnes que vulguin potenciar i ampliar el seu coneixement i domini de l’anglès. En aquest cas, els alumnes treballaran amb un llibre de text adaptat al seu nivell amb el qual se’ls animarà a llegir, escriure, escoltar petites situacions comunicatives, promoure el diàleg i despertar la curiositat i l’interès cap a l’anglès. Cal destacar, però, que el llibre tan sols és una base a nivell de continguts i, per tant, en tot moment es prioritzarà que les classes siguin dinàmiques i pràctiques combinant el treball del llibre amb jocs, cançons i activitats en grup. Les classes són íntegrament en anglès.

Reforç escolar

L’objectiu d’aquest servei és oferir un recolzament en l’estudi a tots aquells alumnes que ho necessitin. Els alumnes tindran un professor a l’aula que els ajudarà a acabar d’assolir els conceptes treballats a classe, els guiarà en la realització dels deures i treballs, els ajudarà a millorar en les tècniques d’estudi i els orientarà en l’organització diària i la planificació dels exàmens de l’escola. Per tal de poder oferir una atenció més personalitzada es treballarà sempre en grups reduïts. Es treballaran totes les matèries de l’escola, no només l’anglès.

Posa’t en contacte amb nosaltres i descobreix com podem ajudar-te.
Truqueu-nos
al 972-495-705 o bé utilitzeu el formulari:

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Assumpte

Missatge

En compliment del que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal i de la LSSI 34/2002, FORMACIÓ APRÈN, S.L. l’informa que les dades personals que voluntàriament faciliti a través del present formulari seran cedides al centre al qual està demanant la informació amb la finalitat que aquest pugui informar-li sobre la matèria i contingut que ha seleccionat, així com dirigir-li comunicacions relatives a altres serveis del centre que puguin resultar d’interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà.

En qualsevol cas, vostè podrà donar-se de baixa de la nostra llista o exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a la nostra adreça de correu electrònic, <info@aprenestudis.cat> o bé a la nostra adreça postal CTRA. SANTA COLOMA, 67 LOCAL 4, 17180, VILABLAREIX a l’encarregat del fitxer de la nostra empresa.