logo
Aprèn és un centre d'estudis que fa classes de reforç des d'infantil fins a la universitat. Classes d'idiomes per a nens/es, joves i adults.

Idiomes

Classes de reforç

Preparació Exàmens

Extraescolars

Empreses/Ajuntaments

Per contactar amb nosaltres
Si esteu interessats a contactar amb nosaltres, aquí trobareu com fer-ho, ens posarem en contacte el més aviat possible.

972-495-705

info@aprenestudis.cat

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

972-495-705

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

Top

QUI SOM

Coneix la nostra història, el nostre equip directiu i docent i les nostres instal·lacions.

La nostra història

Aprèn, centre d’estudis, ubicat a Vilablareix, sorgeix de la idea de crear un espai de treball on els alumnes se sentin còmodes i puguin trobar un equip de professionals que els guiïn al llarg de tot el procés educatiu, que els ajudin a preparar exàmens, que els ensenyin a divertir-se aprenent, que els ajudin a planificar el temps d’estudi i que els orientin a l’hora de millorar les seves habilitats personals i acadèmiques utilitzant les tècniques d’estudi.

El projecte va sorgir de dues professores que feia molt de temps que es dedicaven a l’ensenyament en centres privats i que finalment el 2013 van unir esforços. Una de les professores venia de la branca de l’ensenyament d’idiomes i l’altra de la branca de l’ensenyament de les ciències. Tenint en compte això, van pensar que el fet de col·laborar juntes els permetria crear un equip docent més complet i ampliar, així, els serveis que podrien oferir. Les dues compartien la forma d’entendre l’ensenyament des d’un punt de vista de classes dinàmiques i variades, així com també la importància de tenir un bon equip docent amb professors amb formació específica i experiència.
Per tal d’acabar de completar l’equip es van envoltar d’altres professionals de la docència i, entre tots, han aconseguit marcar unes línies de treball que garanteixen la qualitat de les classes seguint els valors d’Aprèn. De la mateixa manera, van aconseguir englobar l’estudi i l’ensenyament de moltes matèries diferents en un sol centre.
Finalment, les ganes de seguir millorant han provocat que Aprèn vagi més enllà de les classes presencials tradicionals i aposti des del principi per les noves tecnologies i, per això, les classes es van equipar amb ordinadors i pissarres digitals amb l’objectiu d’ajudar a crear un entorn dinàmic i interactiu per als estudiants.

La motivació

Creiem que l’ingredient essencial per aprendre és la motivació i, per això, potenciem que tots els nostres alumnes gaudeixin i s’ho passin bé aprenent.

Les TIC

Les nostres aules estan equipades amb pissarres interactives i ordinadors per tal que els alumnes aprenguin d’una forma dinàmica i pràctica. A més, això també ens permet treballar amb els materials més innovadors com ara llibres en format digital, plataforma Moodle, etc.

Els projectes

Tant amb els alumnes de reforç en l’estudi com amb els d’idiomes treballem també a partir de projectes per tal d’ajudar-los a millorar les seves habilitats comunicatives i alhora potenciar altres aspectes com ara la cerca d’informació, el treball en equip, l’ús de les TIC, etc.

Ensenyament personalitzat

Treballem en grups molt reduïts fet que ens permet adaptar-nos a les necessitats i dificultats de cada alumne i oferir un servei molt més individualitzat.

Com treballem?

A Aprèn ens dediquem a dues branques de l’ensenyament: el reforç en l’estudi i els idiomes.

Reforç en l'estudi

El nostre objectiu és ajudar i donar suport a tots aquells estudiants, des d’infantil fins a la universitat, que o bé tenen dificultats amb algunes matèries o aspectes concrets de l’aprenentatge o bé van seguint bé però volen millorar els seus resultats acadèmics.

Classes per edats

Grups de reforç escolar de primària, d'ESO i batxillerat i classes individuals de reforç universitari. Opció de classes individuals per a infantil, primària i secundària.

Grups reduïts

Mínim tres i màxim sis alumnes, fet que ens permet fer un seguiment més personalitzat de cada alumne al llarg del curs i garantir la qualitat del servei.

Ajudem l'alumne

El guiem en el procés d'aprenentatge, reforçant els conceptes, ajudant-lo a millorar les seves habilitats en l'estudi i a planificar les tasques amb tècniques d’estudi.

Especialitats

Cada professor és especialista en unes matèries concretes. Dividim els grups segons especialitats per garantir la qualitat de la nostra docència.

Cursos d'idiomes

El nostre objectiu és apropar l’anglès, el francès i l’italià a tothom, des dels més petits (3 anys) fins als adults. També preparem els alumnes que ho desitgin per presentar-se a algun examen oficial de nivell d’idioma.

Grups per nivells i edats

Dividim els grups per nivells i per edats (kids, juniors, teens i adults) per tal de garantir que els grups siguin el màxim homogenis possible i que els alumnes se sentin còmodes dins el grup. A més, treballem en grups reduïts (mínim 4 i màxim 8 alumnes) fet que ens permet fer un seguiment més personalitzat.

Habilitats comunicatives

A classe es treballen i es posen en pràctica totes les habilitats comunicatives necessàries per poder aprendre i perfeccionar la llengua estrangera: llegir, escriure, escoltar i parlar.

Classes dinàmiques i comunicatives

El més important per a nosaltres és que l’alumne gaudeixi aprenent i, per això, fomentem l’ús de les TIC i l’aprenentatge per projectes, treballem amb ordinadors i pissarres interactives i potenciem l’ús oral de la llengua.

Diferents modalitats de cursos

A més dels nostres cursos d’idiomes en grup, també oferim la possibilitat de realitzar classes individuals, classes a domicili o classes de conversa, segons les necessitats i preferències de cada alumne.

Habilitats

L’equip docent d’Aprèn està format per un conjunt de professionals titulats i amb formació pedagògica que compartim uns mateixos valors i coincidim en la manera d’entendre i transmetre l’ensenyament. Fa molts anys que ens dediquem a la docència, una professió que estimen i que ens ve de vocació. Gaudim fent classe i volem que els nostres alumnes també s’ho passin bé aprenent. A més, creiem que tot bon professor ha tenir certes qualitats com ara la paciència (en alguns moments molta), l’empatia, el diàleg i comunicació, la simpatia, la capacitat d’adaptació… que no s’aprenen, sinó que són innates.

Vocació 0
Compromís 0
Paciència 0
Empatia 0

Instal·lacions

Fes una visita a les diferents fotos del nostre centre i coneix com són les nostres instal·lacions.