logo
Aprèn és un centre d'estudis que fa classes de reforç des d'infantil fins a la universitat. Classes d'idiomes per a nens/es, joves i adults.

Idiomes

Classes de reforç

Preparació Exàmens

Extraescolars

Empreses/Ajuntaments

Per contactar amb nosaltres
Si esteu interessats a contactar amb nosaltres, aquí trobareu com fer-ho, ens posarem en contacte el més aviat possible.

972-495-705

info@aprenestudis.cat

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

972-495-705

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

Top

Pre-inscripcions

A partir d'aquest nou curs 2017-2018, i per a simplificar el sistema, les pre-inscripcions no seran necessàries. Directament, acceptem la inscripció per al nou curs, i per tal de formalitzar-la haureu de lliurar el full d'inscripció omplert i signat, una foto de carnet actual de l'alumne/a i una fotocòpia del DNI de l'alumne/a major d'edat o en cas de ser menor d'edat del pare, mare o tutor/a legal.
Trobrareu més informació a la pàgina ``Inscripció`` de la web.

Per realitzar la pre-inscripció us podeu descarregar i omplir el full que trobareu adjunt en aquesta mateixa pàgina i fer-nos-el arribar per correu electrònic a Més informació i formularis d’inscripció o bé podeu venir a omplir-lo presencialment a les nostres oficines.

Període d'inscripció: Tot l'any obert.

Us recordem que si feu la inscripció per al curs següent entre l'1 de maig i el 30 de juny gaudireu d'un 50 % de descompte en l'import de la matrícula.