logo
Aprèn és un centre d'estudis que fa classes de reforç des d'infantil fins a la universitat. Classes d'idiomes per a nens/es, joves i adults.

Idiomes

Classes de reforç

Preparació Exàmens

Extraescolars

Empreses/Ajuntaments

Per contactar amb nosaltres
Si esteu interessats a contactar amb nosaltres, aquí trobareu com fer-ho, ens posarem en contacte el més aviat possible.

972-495-705

info@aprenestudis.cat

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

972-495-705

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

Top
Mariona_web1
Mariona_web3
Mariona_web2
Mariona Crous Rovira
equip educatiu

DIRECTORA DE L’EQUIP EDUCATIU. PROFESSORA D’ANGLÈS.

Em dic Mariona i sóc llicenciada en Traducció i Interpretació d’anglès i alemany. Posteriorment vaig cursar el Màster en Formació de Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes (especialitat anglès). Sempre m’han agradat les llengües i des de ben petita he tingut clar que de gran volia ser professora. Tot i que també he treballat com a traductora, sento una gran vocació per a l’ensenyament ja que em permet ensenyar el que més m’agrada, els idiomes, i alhora mantenir un tracte proper amb els alumnes.

I perquè em conegueu encara una mica millor, les meves principals aficions són viatjar i conèixer noves cultures, llegir, escoltar música i sobretot fer trencaclosques (com més grans siguin millor!!).