logo
Aprèn és un centre d'estudis que fa classes de reforç des d'infantil fins a la universitat. Classes d'idiomes per a nens/es, joves i adults.

Idiomes

Classes de reforç

Preparació Exàmens

Extraescolars

Empreses/Ajuntaments

Per contactar amb nosaltres
Si esteu interessats a contactar amb nosaltres, aquí trobareu com fer-ho, ens posarem en contacte el més aviat possible.

972-495-705

info@aprenestudis.cat

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

972-495-705

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

Top
IRENE_web3
IRENE_web2
IRENE_web1
Irene Montijano Serra
equip educatiu

 

GERENT DE FORMACIÓ APRÈN, S.L.  PROFESSORA DE CIÈNCIES.
Llicenciada en Ciències Ambientals, Màster en Cooperació i Desenvolupament de Zones Rurals (Càtedra UNESCO) i Màster en Professorat d’ESO i Batxillerat especialitat de ciències. Fa uns deu anys mentre estudiava la carrera vaig començar a donar classes a nens de primària, joves i adults. Alhora també treballava en el món de l’educació ambiental on vaig poder tenir contacte amb els més petits. Aquesta experiència em va portar a interessar-me per les tècniques d’aprenentatge de les matemàtiques i de la lectura i l’escriptura, i a través de diferents cursos m’he anat formant en aquests aspectes però també en diferents aspectes de la pedagogia.
A més a més, al llarg d’aquest temps he mantingut un fort lligam amb Itàlia, país on he viscut en diferents ocasions i idioma que he estudiat durant molts anys a l’Istituto Italiano di Cultura di Barcellona.

Les meves aficions són viatjar, veure pel·lícules, muntar a cavall, llegir, etc.