logo
Aprèn és un centre d'estudis que fa classes de reforç des d'infantil fins a la universitat. Classes d'idiomes per a nens/es, joves i adults.

Idiomes

Classes de reforç

Preparació Exàmens

Extraescolars

Empreses/Ajuntaments

Per contactar amb nosaltres
Si esteu interessats a contactar amb nosaltres, aquí trobareu com fer-ho, ens posarem en contacte el més aviat possible.

972-495-705

info@aprenestudis.cat

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

972-495-705

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

Top

Classes d’idiomes a domicili

Avantatges de realitzar classes a domicili:

  1. L’alumne no cal que es desplaci del seu domicili per rebre classes d’idiomes. Ja ho farem nosaltres per a ell.
  2. L’alumne estarà en un entorn més proper i familiar. (Demanem sempre que l’alumne disposi d’un espai de treball ample i silenciós on es pugui treballar còmodament ja sigui la taula del menjador o bé el despatx o estudi).
  3. El professor estarà pendent en tot moment de l’alumne, adaptant les classes a les seves necessitats específiques i al material i espai que hi hagi a disposició per treballar.
  4. El professor pot portar un ordinador portàtil per tal de garantir la realització de totes les tasques que puguin sorgir en el transcurs de les classes.

Classes particulars d’idiomes:

Classes particulars d’anglès, francès o italià destinades a totes aquelles persones que volen aprendre i millorar el seu coneixement de la llengua estrangera en un entorn molt més personalitzat i individualitzat.

El professor s’adaptarà sempre al ritme i a les necessitats concretes de cada alumne i podrà fer un seguiment molt més personalitzat de l’evolució de l’alumne.

En el cas de les classes d’idiomes a domicili, oferim les següents opcions segons les necessitats o prioritats de cada alumne:

  • Fer un curs regular d’anglès, francès o italià per tal d’aprendre o perfeccionar l’idioma en qüestió.
  • Fer un curs específic de preparació per a algun dels exàmens oficials d’idiomes.
  • Fer un curs de conversa.
INFORMA-TE'N