logo
Aprèn és un centre d'estudis que fa classes de reforç des d'infantil fins a la universitat. Classes d'idiomes per a nens/es, joves i adults.

Idiomes

Classes de reforç

Preparació Exàmens

Extraescolars

Empreses/Ajuntaments

Per contactar amb nosaltres
Si esteu interessats a contactar amb nosaltres, aquí trobareu com fer-ho, ens posarem en contacte el més aviat possible.

972-495-705

info@aprenestudis.cat

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

972-495-705

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

Top

Matrícula

En el moment de formalitzar la inscripció caldrà abonar en efectiu l’import de la matrícula. La matrícula només es paga un cop a l’any (de setembre a setembre) i és vàlida per a tots els cursos i tallers que realitzeu durant aquell mateix curs acadèmic, inclosos el Nadal, la Setmana Santa i l’estiu.

L’import de la matrícula és de 25 euros i 35 euros en el cas dels cursos de preparació per a l’accés a la universitat, UNED, CFGM i CFGS.

Us recordem que si feu la inscripció per al curs següent entre l'1 de maig i el 30 de juny gaudireu d’un 50 % de descompte en l’import de la matrícula.

Inscripcions curs acadèmic regular

A l’inici de cada curs acadèmic és obligatori per a tots els alumnes formalitzar la inscripció. Per poder-la realitzar cal omplir el full d’inscripció que trobareu adjunt en aquesta pàgina  i dur-lo presencialment a les nostres oficines degudament omplert i signat. Si ho preferiu també podeu venir directament a les nostres oficines i omplir-lo allà. Si realitzeu la inscripció abans del 30 de juny, tindreu un 50% de descompte en la matrícula. I si veniu amb un amic, tant ell com tu, tindreu la matrícula gratuïta. 

Període d’inscripció

De l’1 al 30 de setembre

Alumnes majors d'edat

Formulari d’inscripció alumnes majors d'edat

Obre formulari
Alumnes menors d'edat

Formulari d’inscripció alumnes menors d'edat

Obre formulari

Recordeu que en el moment de venir a fer la inscripció, a més a més del full d’inscripció omplert també haureu de portar la següent documentació:

Foto

Foto actual mida carnet de l'alumne.

Fotocòpia del DNI de l’alumne

Fotocòpia del DNI de l’alumne major d’edat o del pare/mare/tutor en cas de ser menor d’edat.

Número de compte bancari

Número de compte bancari amb l’IBAN (tant si decidiu pagar en efectiu com domiciliat).

Import matrícula

Import en efectiu de la matrícula.

Inscripcions adults (majors de 18 anys)

Obre formulari d’alumnes majors d'edat

Inscripcions cursos, tallers i casals de Nadal, Setmana Santa i estiu

Durant el període de Nadal, Setmana Santa i estiu a Aprèn centre d’estudis també oferim cursos i tallers específics. Per a inscriure-us a aquests cursos també cal formalitzar una inscripció. A continuació trobareu les dates dels períodes d’inscripció.

NADAL

Període d’inscripció: de l’1 al 20 de desembre

SETMANA SANTA

Període d’inscripció: durant els 15 dies abans de Setmana Santa

ESTIU

Període d’inscripció: de l’1 al 30 de juny

Inscriu-te

Us recordem, però, que els que ja sigueu alumnes d’Aprèn no haureu de pagar cap matrícula extra, simplement notificar-nos per correu electrònic que voleu venir al Nadal, Setmana Santa o l’estiu. En el cas dels alumnes nous, en el moment de venir a fer la inscripció, a més a més del full d’inscripció omplert haureu d’abonar l’import de la matrícula (12,5 euros) i portar una foto mida carnet, el número de compte bancari amb l’IBAN i una fotocòpia del DNI de l’alumne major d’edat o del pare/mare/tutor (en cas que l’alumne sigui menor d’edat).