logo
Aprèn és un centre d'estudis que fa classes de reforç des d'infantil fins a la universitat. Classes d'idiomes per a nens/es, joves i adults.

Idiomes

Classes de reforç

Preparació Exàmens

Extraescolars

Empreses/Ajuntaments

Per contactar amb nosaltres
Si esteu interessats a contactar amb nosaltres, aquí trobareu com fer-ho, ens posarem en contacte el més aviat possible.

972-495-705

info@aprenestudis.cat

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

972-495-705

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

Top

Idiomes

A Aprèn, centre d’estudis oferim cursos d’idiomes d’anglès, francès o italià per a tots els nivells i per a totes les edats, des d’infantil (3 anys) fins a adults.

Les classes d’idiomes poden ser o bé en grups reduïts o bé en classes individuals, depenent de les necessitats o preferències de cada alumne.

Anglès / Italià / Francès

Aprèn ofereix diferents opcions de classes d’idiomes:
  • Cursos d’idiomes regulars
  • Classes de conversa
  • Cursos de preparació per a exàmens oficials de nivell
Posa’t en contacte amb nosaltres i descobreix com podem ajudar-te.
Truqueu-nos
al 972-495-705 o bé utilitzeu el formulari:

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Assumpte

Missatge

En compliment del que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal i de la LSSI 34/2002, FORMACIÓ APRÈN, S.L. l’informa que les dades personals que voluntàriament faciliti a través del present formulari seran cedides al centre al qual està demanant la informació amb la finalitat que aquest pugui informar-li sobre la matèria i contingut que ha seleccionat, així com dirigir-li comunicacions relatives a altres serveis del centre que puguin resultar d’interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà.

En qualsevol cas, vostè podrà donar-se de baixa de la nostra llista o exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a la nostra adreça de correu electrònic, <info@aprenestudis.cat> o bé a la nostra adreça postal CTRA. SANTA COLOMA, 67 LOCAL 4, 17180, VILABLAREIX a l’encarregat del fitxer de la nostra empresa.