logo
Aprèn és un centre d'estudis que fa classes de reforç des d'infantil fins a la universitat. Classes d'idiomes per a nens/es, joves i adults.

Idiomes

Classes de reforç

Preparació Exàmens

Extraescolars

Empreses/Ajuntaments

Per contactar amb nosaltres
Si esteu interessats a contactar amb nosaltres, aquí trobareu com fer-ho, ens posarem en contacte el més aviat possible.

972-495-705

info@aprenestudis.cat

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

972-495-705

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

Top

Faqs

Preguntes més freqüents
Hi ha algun tipus de descompte?

En el cas dels cursos regulars d’idiomes, si vénen dos o més membres de primer grau de la mateixa família (pares, germans o fills) apliquem un 10% de descompte sobre la matrícula i la quota mensual a partir del segon membre. A més, en el cas que vulgueu fer més d’un idioma només haureu de pagar una sola matrícula però gaudireu d’un 10% de descompte en la quota mensual del segon idioma.

En cas que un alumne/a es vulgui matricular a més d’un curs haurà de pagar dues vegades la matrícula?

No. La matrícula només es paga un cop a l’any, en el moment de formalitzar la inscripció, i és vàlida per a tots els cursos i tallers que realitzi durant aquell mateix curs acadèmic.

I si voleu fer un curs d’estiu, quant haureu de pagar de matrícula?

Si ja sou alumnes d’Aprèn no haureu de pagar matrícula, ja que ja haureu pagat una matrícula durant aquell curs acadèmic. En el cas dels alumnes nous, haureu de pagar 12,5 euros de matrícula.

Si un dia no podeu venir, podreu recuperar la classe?

En el cas de classes individuals i classes de reforç, i sempre que s’avisi com a mínim amb 24h d’antelació, es podrà recuperar la classe un altre dia. En cas contrari, es donarà la classe per perduda. Pel que fa als cursos regulars d’idiomes en grup, la classe no es podrà recuperar i, per tant, es donarà per perduda. De totes maneres, en cas de no poder venir ens posarem sempre en contacte amb vosaltres per informar-vos de la feina que s’ha fet a classe i dels deures que s’han posat.

I si ho heu de deixar a mig curs?

Ho haureu de comunicar abans del dia 20 de l’últim mes que realitzeu classes. En cas contrari haureu d’abonar la mensualitat del següent mes. En cap cas, però, es retornarà l’import de la matrícula.

Com puc saber com progressen els meus fills al llarg del curs?

Al final de cada trimestre o semestre (depenent del tipus de curs) rebreu un informe d’avaluació del progrés del vostre fill/a. A més, sempre que vulgueu també podeu trucar-nos o enviar-nos un correu electrònic per demanar una reunió amb el professor.