logo
Aprèn és un centre d'estudis que fa classes de reforç des d'infantil fins a la universitat. Classes d'idiomes per a nens/es, joves i adults.

Idiomes

Classes de reforç

Preparació Exàmens

Extraescolars

Empreses/Ajuntaments

Per contactar amb nosaltres
Si esteu interessats a contactar amb nosaltres, aquí trobareu com fer-ho, ens posarem en contacte el més aviat possible.

972-495-705

info@aprenestudis.cat

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

972-495-705

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

Top

Estrenem nova pàgina web

Aprèn Estudis / Notícies  / Estrenem nova pàgina web

Estrenem nova pàgina web

A Aprèn sempre pensem en millorar i per això estem molt contents de comunicar-vos que aquest curs 2016-2017 estrenem la nova pàgina web, la qual estarà molt properament a disposició de tots vosaltres. Si teniu curiositat per saber com serà i què hi podreu trobar us recomanem que dediqueu uns minuts a llegir aquest article.
D’una banda, hi trobareu tota mena d’informació relativa al centre com ara una breu explicació de com va sorgir Aprèn, una petita presentació dels membres que formen l’equip directiu i docent, un vídeo de presentació perquè conegueu com treballem, informació sobre els períodes de pre-inscripció i inscripció, fotografies de les nostres instal·lacions, informació de tots els nostres serveis acompanyades de fotografies d’alguns dels nostres alumnes, així com també informació dels serveis que realitzem fora del centre (extraescolars i cursos d’idiomes per a empreses i ajuntaments). A més, també hi trobareu un blog on hi anirem publicant notícies, vídeos o articles que considerem interessants i que vulguem compartir amb tots vosaltres. Us animem a llegir i comentar les publicacions que hi anem penjant.
D’altra banda, la nostra pàgina web incorporarà també una aula virtual, de manera que tots els nostres alumnes tindreu un codi d’accés que us permetrà accedir a la nostra plataforma virtual; un espai on hi trobareu recursos extres proposats pels professors, enllaços a pàgines web o vídeos que els professors vulguin compartir amb vosaltres, un espai de comunicació que us permetrà comunicar-vos amb el vostre professor per poder resoldre dubtes i fotografies i vídeos de les diferents activitats i projectes que hi anem fent al llarg del curs.
Finalment també hi trobareu un apartat que us permetrà contactar directament amb nosaltres ja sigui per demanar-nos informació sobre alguns dels nostres cursos o bé per fer-nos arribar el vostre CV si esteu interessats a treballar amb nosaltres.
Esperem i desitgem que us agradi la nostra nova pàgina web! Bon inici de curs a tots/es!

Share
Sense comentaris

Publica un comentari