logo
Aprèn és un centre d'estudis que fa classes de reforç des d'infantil fins a la universitat. Classes d'idiomes per a nens/es, joves i adults.

Idiomes

Classes de reforç

Preparació Exàmens

Extraescolars

Empreses/Ajuntaments

Per contactar amb nosaltres
Si esteu interessats a contactar amb nosaltres, aquí trobareu com fer-ho, ens posarem en contacte el més aviat possible.

972-495-705

info@aprenestudis.cat

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

972-495-705

Ctra. Santa Coloma, 67 17180 Vilablareix

Top
Cursos d'anglès

per a empreses i entitats públiques

Des d’Aprèn som plenament conscients que avui en dia l’anglès s’ha convertit en una necessitat en l’àmbit empresarial. Vivim en un món globalitzat on l’exportació de productes i les relacions comercials amb els països estrangers són alguns dels aspectes que defineixen avui en dia el caràcter professional i internacional de moltes empreses i precisament és aquí on el domini de l’anglès hi juga un paper decisiu.

Com treballem?

Oferim cursos d’anglès a empreses i altres entitats públiques per tal de garantir que els seus treballadors aprenguin i tinguin un bon domini de l’anglès i puguin comunicar-se amb fluïdesa.

Més informació

Classes en grup o individuals

Possibilitat de realitzar les classes a la seu de la pròpia empresa o entitat o bé al nostre centre d’estudis

Prova de nivell gratuïta

Classes íntegrament en anglès

Professors titulats i nadius amb una àmplia experiència en l’ensenyament d’idiomes

Classes dinàmiques, pràctiques i comunicatives

Avaluació continuada i lliurament d’informes durant i al final de curs

Utilització de les TIC i les noves tecnologies a les classes

Accés personalitzat al nostre campus virtual

Quines modalitats de cursos oferim?

Cursos d’anglès d’assoliment de nivell

Aquests cursos estan adreçats a totes aquelles persones que necessitin aprendre o bé perfeccionar el seu nivell d’anglès per poder-lo utilitzar en el seu dia a dia a la feina. Impartim cursos de tots els nivells, des de l’inicial fins a l’avançat. Per tal de conèixer el nivell dels alumnes i poder-los agrupar en grups el màxim homogenis possible, prèviament es farà una prova de nivell gratuïta a tots els alumnes. En cas que les classes siguin individuals també es farà una prova de nivell a l’alumne per tal que el professor/a sàpiga exactament el nivell de partida de l’alumne.

Cursos de conversa

Aquests cursos d’anglès estan pensats per a totes aquelles persones que necessiten perfeccionar el seu nivell de comprensió i expressió oral en anglès. L’objectiu d’aquests cursos és que els alumnes guanyin riquesa lèxica, millorin la pronunciació i entonació i siguin capaços d’expressar-se en anglès amb fluïdesa i seguretat.

Cursos específics d’anglès business

Aquests cursos estan destinats a treballadors, tècnics, comercials i/o gerents que ja tenen com a mínim un nivell mig d’anglès (equivalent a un B1) i que necessiten millorar el seu domini de l’idioma per poder comunicar-se en el seu dia a dia amb empreses estrangeres. Es tracta de cursos específics on es treballaran tècniques i estratègies comunicatives concretes. A continuació podeu seleccionar la nostra oferta de cursos específics:

Telephoning

Perfeccionar la comunicació telefònica amb els vostres clients estrangers

Meetings

Millorar i agilitzar la comunicació en les reunions empresarials

Presentations

Millorar les tècniques comunicatives per poder realitzar una presentació atractiva, dinàmica i àgil

Networking

Millorar les estratègies comunicatives a l’hora de relacionar-vos amb els vostres clients

Negotiating

Perfeccionar les tècniques de negociació empresarial en anglès

Socializing

Millorar les relacions socials amb els vostres clients en un entorn més distès

Emails

Perfeccionar la comunicació via correu electrònic en anglès

Materials dels cursos

Tot i que recomanem treballar amb un llibre de text, també oferim la possibilitat de seguir el curs a partir de materials i recursos fotocopiables, disponibles en línia i/o d’elaboració pròpia. En aquest cas es cobrarà un cost afegit en concepte de material. Pel que fa als cursos de conversa, i donada la tipologia del curs, no caldrà treballar amb llibre.

I amb els ajuntaments i altres entitats oferim:

Cursos d'anglès o reforç en l'estudi per a nens/es i joves del municipi.

INFORMA-TE'N
Posa’t en contacte amb nosaltres i descobreix com podem ajudar-te.
Truqueu-nos
al 972-495-705 o bé utilitzeu el formulari:

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Assumpte

Missatge

En compliment del que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal i de la LSSI 34/2002, FORMACIÓ APRÈN, S.L. l’informa que les dades personals que voluntàriament faciliti a través del present formulari seran cedides al centre al qual està demanant la informació amb la finalitat que aquest pugui informar-li sobre la matèria i contingut que ha seleccionat, així com dirigir-li comunicacions relatives a altres serveis del centre que puguin resultar d’interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà.

En qualsevol cas, vostè podrà donar-se de baixa de la nostra llista o exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a la nostra adreça de correu electrònic, <info@aprenestudis.cat> o bé a la nostra adreça postal CTRA. SANTA COLOMA, 67 LOCAL 4, 17180, VILABLAREIX a l’encarregat del fitxer de la nostra empresa.